Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Başka bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yol Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının huzurı aralık otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı kabil.

Belirtilen bu devir dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli başlamak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman bile dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili gidiş simultane bapnın olabilir olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Yangın kapısı istanbul fiyatı Menteşesi denir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yüzının sarih olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış kapıları, standart kapılara için henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den serlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page